forbrukslån

Forbrukslån på dagen

Med et forbrukslån gjennom Flexlån.no kan du kjøpe akkurat det du trenger. Du bestemmer hva pengene skal brukes til. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en uforpliktende søknad. Du trenger ikke sikkerhet for å søke om forbrukslån. Husk at du alltid kan innfri lånet, helt eller delvis, uten ekstra kostnader.

Gunstige betingelser
Vi tilbyr gunstige betingeler på forbrukslån uten sikkerhet med en lav rente fra 7,8%. I tillegg får du to måneders avdragsfrihet og to måneders betalingsfrihet i året. Denne muligheten kan du benytte deg av når du måtte ønske. Vi gir deg hurtig svar på ditt forbrukslån på dagen. Søker du i helgen får du svar påfølgende virkedag.

Beregn hvor mye ditt forbrukslån uten sikkerhet vil koste
Lurer du på hva ditt lån vil koste deg? Bruk vår forbrukslån kalkulator til å beregne hva du må betale. Lånekalkulatoren tar utgangspunkt i en lav, middels og høy rente. Renten på ditt forbrukslån vil bli fastsatt på bakgrunn av en individuell kredittvurdering.

Kan jeg trekke fra rentene på skatten?
Forutsatt at fradragsreglene ikke endres, kan 28% av rentekostnadene skrives av på skatten. Du får også fradrag for etableringsgebyret.

Hvor lang tid tar det før jeg får utbetalt pengene?
Har du Bank-ID vil vi i de fleste tilfeller kunne utbetale lånet innen 24 timer. Dersom du ikke har dette vil det gå 3-5 virkedager avhengig av postgang.

Vi tilbyr et gunstig forbrukslån med mange gode fordeler. Har du spørsmål til ditt lån eller din søknad er du alltid velkommen til å ringe vår kundeservice på tlf. 05115 eller sende en e-post til post@bbf.no.

Søk nå og få pengene innen et par dager!


Søk om lån

Du er her: Flexlån.no ›› Forbrukslån

HVEM KAN SØKE?

✔ Du må være minimum 20 år
✔ Du må ha fast inntekt
✔ Ikke ha eller hatt inkassosaker det siste året

MER OM FORBRUKSLÅN

- Dinside.no: forbrukslån
- Sammenlign: forbrukslån
- Wikipedia: forbrukslån
- BB Finans: forbrukslån

KONTAKT OSS | TLF. 05115

Navn:
E-post*:
Din melding: