lån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet

Med et lån uten sikkerhet gjennom Flexlån.no trenger du ikke sikkerhet i fast eiendom for å kunne søke. Alt du trenger er en fast årsinntekt på minimum
kr. 250.000 og du må være fylt 20 år. Vi tilbyr lån uten sikkerhet på dagen. Du vil få svar innen 24 timer når du søker om lån. Du kan låne penger hos oss og bruke dem til akkurat det du ønsker. Vi stiller ingen spørsmål eller krav til låneformål. I tillegg til hurtig behandlingstid på din søknad tilbyr vi også lån uten sikkerhet med lav effektiv rente fra 8,5%. I denne renten er alle gebyrer og ekstra omkostninger inkludert.

Raskt lån
Vi utbetaler ditt lån innen et par dager. Har du Bank-ID kan vi i mange tilfeller utbetale lånet innen 24 timer. Trenger du penger nå og ønsker du å låne penger på dagen er det bare å sende inn en uforpliktende søknad.

Hvor mye kan jeg låne?
Du kan søke om forbrukslån inntil kr. 250.000. Du kan også søke om større lån enn dette, men da forutsetter vi pant i fast eiendom.

Lurer du på hvor mye du må betale på ditt lån kan du bruke vår lånekalkulator til å beregne din månedskostnad. Renten vil variere og gis utfra en individuell kredittvurdering.

Har du spørsmål til lån på dagen er du alltid velkommen til å ringe vår kundeservice på tlf. 05115 eller sende oss en e-post på post@bbf.no. Du kan også bruke ditt forbrukslån til å søke om refinansiering. Da samler du alle dine lån i ett og kan spare mye penger hver måned.


Søk om lån

Du er her: Flexlån.no ›› Lån uten sikkerhet

HVEM KAN SØKE?

✔ Du må være minimum 20 år
✔ Du må ha fast inntekt
✔ Ikke ha eller hatt inkassosaker det siste året

MER OM FORBRUKSLÅN

- Dinside.no: forbrukslån
- Sammenlign: forbrukslån
- Wikipedia: forbrukslån
- BB Finans: forbrukslån

KONTAKT OSS | TLF. 05115

Navn:
E-post*:
Din melding: