refinansiering

Refinansiering

Har du mange dyre smålån og ønsker du å spare penger hver måned? Da kan det være en god idé å søke om refinansiering uten sikkerhet. Gjennom Flexlån.no kan du søke om refinansiering av lån og kredittkort uten å stille med sikkerhet i for eksempel fast eiendom. Vi samler alle dine smålån i ett og hjelper deg med å få mer orden i din økonomi. Trenger du hjelp til refinansiering kan vi hjelpe deg. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en uforpliktende søknad. Vi gir deg svar på dagen og ordner opp med dine gamle kreditorer dersom din søknad om refinansiering blir godkjent.

Lav rente på refinansiering
Når du samler alle dine lån i ett får du ett stort lån å forholde deg til. Desto større lånet er desto lavere rente kan vi tilby. Derfor kan du spare mye penger med refinansiering. Vi kan tilby en effektiv rente fra 8,5% når du refinansierer for
kr. 250.000 med 15 års nedbetalingstid. Vi tilbyr også mulighet for avdragsfrihet og betalingsfrihet hvis du skulle trenge denne muligheten et par måneder.

Når må jeg betale tilbake og hvordan gjør jeg det?
Du må betale på lånet én gang pr. måned med fast forfallsdato. Du kan velge mellom å opprette avtalegiro eller få faktura tilsendt i posten. Forfallsdatoen bestemmer du selv.

Smart refinansiering
Når du har refinansiert dine lån kan det være en god idé å bruke de penger du sparer til å betale ytterligere ned på ditt lån. Da blir du gjeldsfri enda fortere.

Har du spørsmål til refinansiering er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på tlf. 05115 eller sende en e-post til post@bbf.no.

Vi tilbyr også lån uten sikkerhet.


Søk refinansiering

Du er her: Flexlån.no ›› Refinansiering

HVEM KAN SØKE?

✔ Du må være minimum 20 år
✔ Du må ha fast inntekt
✔ Ikke ha eller hatt inkassosaker det siste året

MER OM FORBRUKSLÅN

Refinansiering (Økonomiguiden.no)
Guide til refinansiering (Informa.no)
BB Finans: refinansiering
Easylån.no: refinansiering

KONTAKT OSS | TLF. 05115

Navn:
E-post*:
Din melding: